Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Studentbyrå släpper podd

Årets Studentbyrå släpper en podcast för att styrka deras koncept State of Mind. De talar om förändring, påverkan och brytpunkter med inbjudna gäster.

Studentbyrån har i år ett koncept för att undersöka och forska djupare i vad det är som händer i stunden när vi fattar beslut genom att undersöka de bakomliggande faktorer som driver förändring. De kommer titta närmre på begrepp som beteende, påverkan och förändring. För att stärka deras koncept har de valt att släppa en podd för att diskutera ämnen som påverkar oss som människor.

I podden State of Mind pratar vi om allt ifrån beteende till kommunikation till Berghs till årets examensutställning. Framförallt pratar vi om förändring och vad det är som påverkar oss till att ändra state of mind tillsammans med inbjudna gäster, säger Hanna Adelstål, copywriter i Studentbyrån och en del av podd-gänget.

De första avsnitten av podden är släppta och vi får möta en glad trio från Studentbyrån där de berättar mer om sitt koncept, vilka dem bakom podden är och den första inbjudna gästen.

Podden kommer att släppas varje torsdag - finns där poddar finns.

För att lyssna på podden på Acast klicka här.

För att lyssna på podcast/iTunes klicka här.

2018 års Studentbyrå består av:

Camilla Wemmenlöv, digital kreatör

Carina Ortiz, digital kreatör

Clara Axner, strateg

Emelie Svensson, grafisk formgivare

Frida Ohlander Danielsson, PR

Hanna Adelstål, copywriter

Josefin Fridlund, AD

Josefin Günther, PR

Molly Nordgren, strateg

Tom Hallgren, grafisk formgivare