Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Update svarar på behovet om livslångt lärande

Prenumerationstjänsten Berghs Update hjälper dig att hänga med i utvecklingen i kommunikationsvärlden, både nationellt och internationellt. Vi ställde några frågor till Christopher Waldekrantz, som är en del av Berghs Update.

November 28, 2016

I prenumerationen Berghs Update får du fyra gånger om året tillgång till ett antal videopresentationer som hjälper dig att få överblick, fördjupad insikt och verktyg i aktuella ämnen. Med Berghs Update hjälper vi dig att få en överblick över utvecklingen. Vi motiverar varför vi väljer ut ämnesområdena och ger en djupdykning, allt levererat på kvartalsbasis direkt till dig. En av initiatitvtagarna till den nya tjänsten Berghs Update är Christopher Waldekrantz, som också ingår i redaktionen.

christopher-waldekrantz-berghs

Christopher Waldekrantz, varför behövs Berghs Update?

Berghs Update är ett fantastiskt verktyg för att fortsätta fylla på sin kompetens med verktyg och insikter. Vår bransch rör sig otroligt snabbt och då kan det vara svårt att hänga med på vad som sker och vad man bör ha koll på. Därför skapade vi Berghs Update.

Vilka vänder sig tjänsten till i första hand? 

Tjänsten är främst för personer som dagligen arbetar med kommunikation och som känner ett behov av att uppdatera sig. Men att arbeta med kommunikation är brett – och vi är många som idag i en eller annan form gör det. Berghs Update är alltså öppen för alla och vi välkomnar dig som är utvecklingsorienterad med ambition att växa i din yrkesroll och kanske också bidra till utvecklingen av just din verksamhet.

Kan du beskriva vad som är unikt med Berghs Update?

Vi befinner oss i en informationsrik ålder, och mycket information finns fritt att få tag på på nätet, men det som Berghs Update gör är att sätta informationen i ett sammanhang. Vi sållar och värderar, väljer bort och djupdyker, vilket gör att den blir applicerar på ditt vardagliga arbete. Och på så sätt går från information till kunskap.

På Berghs ser vi hela tiden att behovet av livslångt lärande ökar. En av de många saker vi hör från våra kursdeltagare och tidigare studenter är att de vill fortsätta fylla på med kunskap, även efter de lämnat Berghs rent fysiskt. Därför skapade vi den här tjänsten, med tanken om att möta detta behov.

Om Berghs update

Det händer mycket i kommunikationsvärlden. Ibland kan det kännas svårt att veta vilka områden du ska prioritera att hänga med i utvecklingen kring, och än svårare att implementera i ditt yrkesliv. Vi går igenom hur du kan gå tillväga om du vill börja arbeta djupare med något av ämnesområdena inom ditt yrkesliv och hjälper dig att formulera de frågeställningar och praktiska verktyg du behöver för att gå vidare med arbetet på egen hand.

Vi ger dig de relevanta frågorna för att kunna sätta igång med konkreta aktiviteter i rätt riktning. Du får hjälp att driva din egen utveckling, samtidigt som du på ett mer effektivt sätt kan bidra till att målen uppnås på ditt jobb.