Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghsstudenter leder 48H

h

Varje vår anordnas Sveriges största reklamtävling för studenter, av studenter. Tävlingen arrangeras av studenter från reklamskolor runt om i Stockholm, som i sin tur bjuder in deltagarna från utvalda reklamutbildningar över hela landet.

November 10, 2014

I år är det två Berghsstudenter som står bakom kalaset, Julia Andersén och Jens Hindersson som båda läser Produktions­ledning.

- Det känns väldigt skönt att vara två personer som projektledare i år, i vanliga fall brukar det vara en som leder 48H. Jag tycker att det är en väldigt spännande lösning, vi har båda höga ambitioner, så det kan bli riktigt bra det här! Säger Jens.

Jens och Julia är i uppstartsfasen och har precis börjat leta efter en projektgrupp som ska hjälpa dem genom projektet. Båda är exalterade och ser fram emot att leda arbetet ända in i mål.

Vad har ni som ingen annan porjektledare har haft?
 - Vi är två! Vi har olika tankar och kanske olika planer som vi kan fläta samman och samköra med gruppen, vilket kan skapa något väldigt dynamiskt och bra, säger Jens.

 - Ingen av oss har heller jobbat med 48H innan, det ser vi som en fördel så vi kan skapa någonting nytt ur ett nytt perspektiv. Självklart har vi tillgång till de tidigare projektgruppernas arbete som vi kan se över och finna fallgropar att undvika. Detta ger oss en möjlighet att sikta högre, lägger Julia till.

Vad har ni för roll i det hela?
 - Fokus nu är att sätta ihop en projektgrupp, det team som ska jobba med tävlingen. Vi ska planera utförandet, skapa en ny hemsida och ett nytt grafiskt uttryck, svarar Julia.

 - Vi har ju ett övergripande ansvar, men tycker att det är viktigt att de medverkande får möjligheten att uttrycka sig på sitt eget sätt, i samverkan med andra givetvis, det är viktigt att man känner att det är roligt att vara med och utveckla detta, säger Jens.

Arbetet med att sätta ihop en projektgrupp är i full gång, är du intresserad av arbetet eller har frågor kan du höra av dig till Jens och Julia.

Vi ser med spänning fram emot att följa processen!