Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Bye bye bachelor :(

bfefaedeaebe

Juletider är inte enbart glada tider för Berghs School of Communication. Det är nämligen nu som skolan, år efter år, säger hej då till ytterligare en kull med Bachelorstudenter som beger sig ut i världen för att studera vidare inom reklam, design, foto, marknads­föring i Sydney, Perth och San Francisco.

December 21, 2012

Terminen på Berghs har bjudit på mycket intensitet och spännande projekt för klassen. Utöver sina ordinarie kurser har de bland annat varit på besök på byråerna Prime, Forsman & Bodenfors och The World Loves som har öppnat sina dörrar och berättat om hur de jobbar för att studenterna ska få bättre inblick i och kunskap om branschen. Dessutom har de jobbat med projekt för IKEA och i fredags avslutades deras två månader långa projekt för Siemens. Kunden gick från presentationerna med många nya idéer och tankar kring sin kommunikation.

643

Gruppen vars lösning Siemens gillade allra mest

Veckan innan jul samlades de för en avslutning och som grädde på moset bjöd klassen på en fin show i Berghs årliga tradition Berghs Rock med en egen tolkning av låten Comic Sans Song.

Vi önskar alla Bachelorstudenter 2012 stort lycka till i framtiden och hoppas på många besök under åren som kommer!

646

645

644