Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Det kommer en vår - vill du möta den på Berghs?

November går mot december och ännu har inte den första snön fallit över Stockholm. Det återstår fortfarande en jul och ett nyår innan vi kan säga oss vara på "den andra sidan" men snart, snarare än vi tror, är det vår igen och det innebär nya kursstarter på Berghs.

November 29, 2011

Vare sig du precis avslutat gymnasiet, befinner dig mitt i karriären eller på en ledande position har Berghs kurser för dig som vill utvecklas inom kommunikation. Våra introkurser, som löper en kväll i veckan under tio veckor, förbereder dig på fortsatta studier inom illustration, grafisk design, att skriva, interaktiv marknads­föring eller reklam.

På kvällstid löper även våra många kvällskurser som ger dig en gedigen grund- eller vidarebutbildning inom allt ifrån copywriting till projektledning eller art direction.

För dig som inte har möjlighet att komma till Berghs på dag- eller kvälltid erbjuder vi ett stort utbud av distansutbildningar. Välj mellan våra 23 kurser och plugga den tid som passar dig bäst.

Vill du veta mer om Berghs kvälls- eller distanskurser? Varmt välkommen till Berghs på inspirations- och informationskväll den 29 november klockan 18.00. Där träffar du några av Berghs utbildningskoordinatorer och får möjlighet att ställa frågor och inspireras av Berghs stora kursutbud inför våren 2012.

Kvällen är gratis och anmälan görs genom formuläret i vårt kalendarium. Passa på att ta en titt på våra många kostnadsfria frukostseminarier när du ändå är där!