Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Ett år på Berghs - hur förbereder man sig?

Går det att förbereda sig inför ett år på Berghs? Vad har studenterna för förväntningar? Vi tog en promenad i Berghs café under höstterminens första dag för att höra med några av de nya studenterna hur de tänker.

Augusti 13, 2012

456

Josefine Helén – Interactive Communication
"Jag ser fram emot att träffa roliga människor och att inspireras. Jag räknar med att hänga mycket i skolan och satsa på det här året fullt ut."

 

 

462

Henrik Orwander, Produktionsledning/operativ projektledning
"Jag är taggad. Jag är artist och musiker i grunden och ser fram emot att lära mig det praktiska runt produktioner, terminologin kring att produktionsleda. Vad jag gör efter utbildningen återstår att se." 

 

457

Rebecca Hedberg – Interactive Communication
"Jag förbereder mig på ett intensivt år, räknar med att nästan bo på skolan. Det ska bli roligt att umgås med likasinnade människor och ha kul. Idag har jag prestationsångest."

 

458

Avalon Curtis, Produktionsledning/Operativ projektledning
"Det gick inte riktigt att veta vad man skulle vänta sig, vi hade inga litteraturlistor eller kursplaner i somras så det gällde mest att slappna av och njuta." 

 

459

Anna Svensson, Strategisk kommunikation och PR
"Jag inte förberett mig så mycket. Däremot har jag pratat sönder min familj och mina vänner den senaste tiden. ”Jag har kommit in på Berghs, har du hört att jag har kommit in på Berghs, varför tror du att jag kom in på Berghs, kan du fatta att jag har kommit in på Berghs, är det inte kul att jag har kommit in på Berghs”. Så har jag låtit, ungefär." 

 

460

Hanna Toll, Strategisk kommunikation och PR
"Jag har förberett mig genom att försöka jobba undan alla störningsmoment, bocka av alla ”att göra-lappar”. Jag är tjänstledig från en bokaffär men har pluggat de senaste åren."

 

461

Claes Lovén, Interactive Communication
"Det här har varit en långsam process kan man säga, jag har tänkt söka till Berghs i flera år. Jag har jobbat med det tekniska inom IT de senaste åren och vill lära mig mer om det kreativa. Längre fram jobbar jag gärna på en kommunikationsbyrå."