Den här artikeln är inaktuell (eller gammal).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Fast Forward – sista platserna

mg

Nedräkning pågår. Om knappt en månad startar Berghs Fast Forward - ett knippe av Berghs allra mest populära intensivkurser, som löper under två eller tre heldagar i mitten av december. Berghs Fast Forward tar dig långt framåt, och det går snabbt. Här listar vi de kurser som det fortfarande går att ansöka till - men det gäller att vara snabb.

Skrivet av Berghs School of Communication
November 13, 2015

Vi vet hur det kan vara. Ibland kommer man helt enkelt inte loss för att läsa en kurs en dag i veckan under en hel eller halv termin – hur mycket det än behövs. Kanske bor du inte i Stockholm. Kanske passar det helt enkelt bättre att förlägga två eller tre heldagar i rad på Berghs, där du under intensiva timmar och fullt fokuserat, tillsammans med en grupp av likasinnade, tillgodogör dig nya insikter, kunskaper och vidgar ditt nätverk. De här kurserna har ett fåtal platser kvar för den som är snabb på foten.

Att skriva för att övertyga

Att skriva för att övertyga – Den här kursen lär dig metoder och tankesätt som hjälper dig att skriva effektiva texter för olika målgrupper och medier. Du får kunskap i tonalitet och hur man skapar texter som blir lästa.

Lästips! Kursansvarig Mikael Rosén delar med sig av sina bästa skrivtips för att nå fram i bruset här.

Digital kommunikation

Digital kommunikation – Den här kursen hjälper dig att snabbt lära känna det digitala medielandskapet från grunden. Kursen ger en inblick i de viktigaste delarna av digital kommunikation och passar dig som vill komma igång.

Lästips! Kursansvarig Simon Vikström berättar om fyra sätt att enkelt komma igång med ditt företags närvaro på sociala medier här.

Effektiv marknadskommunikation

Effektiv marknadskommunikation – Den här kursen passar dig som är redo att ta nästa steg i din kommunikationsroll med en djupdykning i effektiv kommunikation. Du får både inspiration, smarta metoder och verktyg.

Lästips! Kursansvarig Ulf Lesley berättar om kommunikatörers förändrade roll och hur man bäst anpassar sig efter den här.

Kommunikationschefens viktigaste verktyg

Kommunikationschefens viktigaste verktyg – Den här kursen vänder sig dig som vill växa i din befintliga roll eller vill ha en intensiv brush-up i kommunikations­chefens viktigaste verktyg. Lär dig att leda kommunikations­arbetet strategiskt i en organisation och utveckla din kommunikativa förmåga.

Lästips! Kursansvarig Andris Zvejnieks uppmanar till att ta steget till ett mer övergripande kommunikationsansvar och delar praktiska tips här. 

Leda kreativa möten

Leda kreativa möten – Den här kursen passar dig om du upplever du deltar och håller i möten som är otydliga och inte leder någonstans. Här får du med kreativa övningar och metoder lära dig att leda möten som både är meningsfulla och effektiva.

Lästips! Här delar kursansvarig Karin med sig av tre enkla knep för att få till bättre möten på företaget.

Produktionsledning

Produktionsledning – Den här kursen ger dig de konkreta verktyg du behöver för att kunna verka som produktionsledare på reklam- eller inhousebyrå.

Lästips! I artikeln Fyra röster om produktionsledning får du inblick i hur fyra produktionsledare tänker kring frågor som om produktionsledarrollen håller på att förändras,  vem som passar att bli produktionsledare och hur en typisk dag ser ut för en produktionsledare. Läs artikeln här!  

Projektledning

Projektledning – Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig mer om hur du planerar, genomför och följer upp ett projekt. Vi går igenom projektets alla faser och hur du som projektledare kan få projekt att flyta och nå uppsatta mål.

Lästips! Mie Nygren, kursansvarig för Projektledningskursen, uppmanar projektledare att ta kontrollen och ger exempel på hur det kan gå till.

Rörlig bild – filma och redigera

Rörlig bild – filma och redigera – Allt fler kunder efterfrågar rörlig bild som ett komplement och/eller ersättning till stillbild. Vill du kunna svara ”Ja” på frågan om du kan filma nästa gång du träffar din kund så är detta kursen för dig.

Lästips! Här delar Anders Larsson, kursansvarig, med sig av tips för hur du enkelt kan göra dina rörliga produktioner mer proffsiga och lyfta dem till nya höjder.

Strategisk hållbarhetskommunikation

Strategisk hållbarhetskommunikation – Den här kursen syftar till att ge dig kunskap, förståelse och färdigheter för att kunna hantera hållbarhet ur ett varumärkes- och kommunikationsperspektiv.

Filmtips! I det här filmade seminariet delar kursansvarig Erik Hedén med sig av fem omvärldstrender som påverkar ditt företag idag.