Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Fotostudio för Musikhjälpen på Berghs veckan före jul

liggande

Så här i juletider är gåvor något många har i tankarna. Vecka 51 kommer Berghs fotostudenter att erbjuda en gåva i dubbel bemärkelse. Då ställer de upp som porträttfotografer till dig som är sugen på att få fina bilder på dig själv eller någon när och kär. För en billig penning blir du en julklapp rikare - och samtliga intäkter går till Musikhjälpen.

December 4, 2015

Under andra veckan i december kommer fotostudenterna från Berghs professional-kurs Berghs Photography att erbjuda möjlighet för allmänheten att besöka en dropinstudio i skolan. 13 blivande fotografer ,som just nu går en kurs i porträttfotografi, kommer då att erbjuda intresserade människor möjligheten att uppdatera sina CV:n, linkedin-bilder eller bara få ett fint porträtt på sig för en billig penning. Studenterna, som samtidigt övar på det de utbildas inom, vill göra en god gärning innan jul och vad passar då bättre än att skänka pengarna till ett välgörande ändamål? 
 
Musikhjälpen håller på mellan 13-19 december och i år är det fokus på människor som tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer.
 
PRAKTISK INFORMATION
När: 14-18 december mellan 10.30-15.00
Var: Berghs School of Communication, Sveavägen 34
Vem: Alla är välkomna! Passa på att ta en fika i cafeterian och en paus i julhandeln.
Hur: Betala med sms direkt till Musikhjälpen eller via iSettle (kort) - 100 kronor eller det du själv vill skänka. Du får din bild i digitalt format och får alltså själv välja hur och i vilken storlek du vill skriva ut din bild (hos annan leverantör). 
Varför: Du får en fin porträttbild. Berghs fotostudenter gör det de gör bäst. Musikhjälpen hjälper flyktingar.