Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Halvleksrapport från Berghsbollen 2012

berghsbollen

Torsdagen den 20 september gick Berghs studenters årliga turnering Berghsbollen av stapeln på Zinkensdamms IP. I strålande solsken samlades de nästan 200 heltidsstudenterna för att göra upp om vilken klass som egentligen är bäst – på fotboll.

September 20, 2012

Totalt nio lag, ett per heltidsklass på Berghs, mötte varandra under torsdagens turnering. Några av dem var lättare att känna igen än andra. Marknads­kommunikation hade som signum neonrosa tyllkjolar, medan Strategisk kommunikation och PR jobbade hårt på läktarkänslan i och med den stora banderollen ”SKPR Army” och tillhörande supporters med målade ansikten, skinnjackor och näsblod. Diplomklassen Produktionsledning/Operativ projektledning hade för dagen tryckt upp en enorm egendesignad flagga, medan reklamtvåorna körde på den stilrent svarta outfiten.

Vid lunchtid på torsdagen stod det ännu inte klart vilket av lagen som vann – fortsatt rapportering på ämnet följer på Twitter under hashtaggen #berghsbollen. Må det bäste laget vinna och må samtliga studenter undvika skador. Imorgon är det skoldags igen.

 

Ta en titt på bilderna från Berghsbollen 2012 här.

558

557

556

554

555

553

552551