Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Här är de nominerade studentfilmerna mot mobbning

skarmavbild    kl

Trycket på att skapa en reklamfilm åt antimobbningsorganisationen Friends har varit enormt. Över 100 studenter från Berghs School of Communication har deltagit i reklamtävlingen Roy junior mot mobbning som resulterade i 23 reklamfilmer. Roy junior anordnas av Film&TV-Producenterna i samarbete med Friends, TT Nyhetsbyrån och Berghs School of Communication.

Oktober 15, 2013

Under en vecka i september fick studenter från Berghs tillgång till material från TT Nyhetsbyrån och handledning av expertkunniga Lukas Hammar och Henrik Lagercrantz från Social Club. Materialet fogades samman till färdiga tävlingsbidrag och skickades sedan in den 29 september. Det vinnande bidraget kommer att presenteras på Roygalan som hålls på Chinateatern i Stockholm den 23 oktober.

-Det har varit väldigt kul att få arbeta med Berghs unga talanger. Många av de tävlande har visat prov på god innovativ och kreativ förmåga vilket också lyser igenom i bidragen, säger Henrik Lagercrantz, Social Club.

-Det är glädjande att så många av eleverna brinner för vårt arbete och har engagerat sig i tävlingen. Kvaliteten på flera av bidragen är så hög att vi kan och kommer att använda dem i vår externa kommunikation, säger Ann Ystén Marknads- och kommunikations­chef, Friends.

-Det är inspirerande att få en inblick i vad framtidens kreatörer producerar, säger Sara Perers, kommunikations­chef, TT Nyhetsbyrån.

De nominerade bidragen är:    

Omtanke
Arbetsgrupp på Berghs: Dénise Thelin, Pontus Unghanse, Oskar Wolontis, Stephanie Stenstad, Niklas Darnell, Sofia Olsson

 

Din femtiolapp
Arbetsgrupp på Berghs: Matilda Hjälmeby, Anthony Hubeny, Sebastian Nordström, Martin Jangö Fornander, Lina Franzon, Mickel Yu, Felix Källström, Adam Hultin

 

Mörker
Arbetsgrupp på Berghs: Frida Thunholm, Pia Hansson, Anna Berg Gjendem

 

Juryn för tävlingen Roy Junior består av:
Sara Perers, kommunikations­chef, TT Nyhetsbyrån
Ann Ystén, Marknads och kommunikations­chef, Friends
Lukas Hammar, regissör Social Club och Henrik Lagercrantz, Social Club