Artiklar

Hotellerbjudande för kursdeltagare

Scandic-Foresta

Tillsammans med några av Stockholms allra mest attraktiva hotell erbjuder Berghs våra kursdeltagare boenden till förmånliga priser. Här listar vi de hotell som du som Berghs-studerande har rabatt på. Varmt välkommen!

April 20, 2022

Många kursdeltagare på Berghs kommer inresande från andra städer än Stockholm. Därför erbjuder Berghs samtliga kursdeltagare boende till rabatterade priser.

Vi rekommenderar dig att alltid välja ett hotell/resa med avboknings- eller ombokningsmöjlighet.

Hotell Karlaplan

Best Western Hotel Karlaplan

Skeppargatan 78

Best Western Hotel Karlaplan är ett mysigt hotell beläget i stadsdelen Östermalm i Stockholm. Den lummiga innergården finns till förfogande under vår- och sommarperioden, en uppskattad och ofta oväntad oas! Hotellet ligger på bekvämt avstånd till Djurgården, Humlegården, NK varuhus, Stureplan och vackra Strandvägen.

18 % rabatt på Standard enkelrum, dubbelrum, Queen rum och Superior dubbelrum om du säger att du kommer från Berghs SOC. Frukost ingår. Bokning kan göras genom att maila info@hotelkarlaplan.se och uppge bokningskod BERGHS.

Hotel-Tapto

Clarion Hotel Tapto

Jungfrugatan 57, Östermalm

På Clarion Collection Hotel Tapto bor du i en modern miljö, präglad av ett personligt bemötande. Hotellet är inrett i dova färger och har en informell atmosfär, för mer hemkänsla än hotellkänsla. Frukost, fika och kvällsmat ingår alltid. Uppge kod "Berghs School of Communication" vid bokningstillfället och få 12% rabatt på våra hotellrum.

Scandic-Foresta

Hotell Scandic Foresta

Herserudsvägen 22

Anrika Scandic Foresta på Lidingö! I priset ingår frukostbuffé, städning, wifi och tillgång till gym. Hotellet har massor av plats för att sitta ner och studera eller bara ta det lugnt med en kopp kaffe. Här finns en restaurang, en miniBar och en shop som är öppen dygnet runt. Boka ditt rum genom att uppge kod ”Berghs21” via vår mail: mice.foresta@scandichotels.com eller ring oss på 08 517 324 04

Berns

Berns Boutique Hotel
Näckströmsgatan 8

Berns Hotel är beläget mitt i Stockholms dynamiska shoppingdistrikt och myllrande restaurangliv, med utsikt över Berzelii Park och Östersjön. Med 81 personligt inredda rum, flera utmärkelser och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. reservations@berns.se

Fasad-Bankhotel

Bank Hotel
Arsenalsgatan 6

Ett levande, intimt boutiquehotell med sofistikerade barer och eleganta restauranger. Bank Hotel erbjuder allt från avkoppling till ett överflöd av lyx och bekvämlighet. Boutiqehotell.
reservations@bankhotel.se