Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Infokvällar och frukostseminarier på Berghs i augusti

berghs preview

Äntligen sensommar! Redan i mitten av augusti kör Berghs igång med två infokvällar och två frukostseminarier på Sveavägen i Stockholm. Kvällarna, liksom frukostseminarierna, är gratis och fulla av inspiration.

Augusti 14, 2011

Okej, vi vet. Man får inte säga att sommaren är slut den första augusti, men om vi ska vara riktigt ärliga: visst börjar det klia i både hjärnorna och fingrarna på tangentbordet? Visst börjar korsorden kännas som något man gjorde förra veckan? Och den innan det? Och helt ärligt: visst vore det kanske kul att skriva ned några aktiviteter i kalendern? Försmäkta icke! Berghs har lösningen för dig. Två infokvällar och två frukostseminarier står på agendan redan i mitten av augusti och början av september. Alldeles gratis, och sprängfulla av inspiration.

Den 16 augusti kickar vi igång med den första infokvällen, om kväll- och distansutbildningar. Dit anmäler du dig genom den här länken.

Kvällen därpå, den 17 augusti, bjuder Bilder Nordic School of Photography in till information och inspiration och toppar dessutom kvällen med en miniförläsning om fotografering. Nytt för i år är att du kan studera Bilder Nordic School of Photography på heltid under en termin eller halvtid, kväll, under ett år. Hör mer om detta, och passa på att träffa kursansvarige Håkan Elofsson samt studievägledare Stina Svärd. Anmäler dig gör du här.

Den 25 augusti är det dags för frukostseminarium om interaktiv kommunikation i dagens medielandskap. ”Är ditt varumärke en åldrande rockstjärna eller en populär gäst på cocktailpartyt?” frågar Micke Kazarnowicz, social media manager på Björn Borg och kursansvarig för distansutbildningen Interactive Communication på Bergs. Seminariet är gratis men anmälan krävs och skickas in via den här länken.

Den första september går ytterligare ett frukostseminarium av stapeln, den här gången om att påverka åsikter och beteenden. workshopform och ur en kommunikatörs perspektiv tar Markus Lindblad frukostdeltagarna genom ett antal psykologiska mekanismer för att kunna tillämpa vad som driver påverkan till köp, fysiskt agerande och förändring av åsikter. Gratis, men anmälan krävs. Anmäl dig här.

Varmt välkomna till höstens infokvällar och frukostseminarier önskar Berghs!

Är du nyfiken på några av lärarna på Bilder Nordic School of Photography? Kolla här!