Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Informationskväll om Berghs kurser

berghs

Den 23 januari välkomnar Berghs dig som är sugen på att läsa en (eller flera) av alla Berghs kurser under våren 2014 till Sveavägen. Vi presenterar kursutbudet, gör en trendspaning i kommunikations­branschen, träffar våra blivande kursdeltagare och studierådgivare och har en riktigt inspirerande afton.

December 17, 2013

23 januari, skriv ned det. Speciellt om du funderar på att läsa en av Berghs många kurser i vår. Passar en onlinekurs dig och ditt hektiska schema bäst? Eller kanske en kvällskurs, för du värderar det fysiska mötet? Eller varför inte en dagkurs, kanske ditt jobb vill kompetensförstärka? Vill du nosa på ett ämne inom kommunikation du inte gjort så mycket inom tidigare, genom att läsa en kurs inom Berghs Start? Eller en intensivkurs, Berghs Fast Forward?

Oavsett vad du är ute efter – handlar det om kommunikation så har vi förmodligen kursen för dig. Och den 23 januari mellan klockan 18 och 20 ska vi berätta allt. Då träffar du bland annat studierådgivare som kan berätta allt om vilka kurser som erbjuds i vår på Berghs. Du lyssnar på en trendspaning om vad som händer i kommunikationslandskapet just nu. Du möter några kursansvariga och förstås ett helt gäng andra blivande kursdeltagare. För att bringa klarhet i framtidssoppan, dyk upp den 23 januari. Och glöm inte att anmäla dig först.

Varmt välkommen!