Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Interactive Communication tog hem vinsten i Berghsbollen 2013

ic

Igår avgjordes det prestigefulla slaget om vilken Berghsklass som egentligen är bäst - på fotboll. Otippade och debuterande vinnare blev den digitala klassen Interactive Communication, som gick oslagna genom samtliga av dagens matcher. Vi lät några röster ur klassen berätta om dagen.

September 27, 2013

878

Hur skulle du beskriva dagen, Andreas?

En lång men superrolig dag. Är overkligt stolt över lagets insats. Vi hade nog dock inte klarat oss utan tuneringesspelare Tom " Ronaldo" Nymark,
som gjorde en helt magiskt insats i samtliga matcher.

Lagledare Tom, vad säger du?
Jag tycker att vi dominerade och hade full kontroll från början till slut. En fantastisk laginsats på och utanför planen. Hela klassen bidrog på ett eller annat sätt! Det var ett sant nöje att leda denna fantastiska klass hela dagen. 

De som var med som hejarklack under dagen och hejade tror att en stor orsak till varför det gick så bra var klassens otroliga sammanhållning. Vi såg till att ha roligt hela dagen och gick in med en mycket positiv och peppande inställning. Vi hade inte förväntat oss vinst i alla matcher för alla klasser spelade väldigt bra!

Firandet har fått vänta då vi har mycket i skolan, men på ett eller annat sätt kommer vi att fira i sann klassanda genom att hitta på något AFK (away from keboard) nu i helgen. Idag "fungerar inte benen" på våra spelare, men det var det värt!

877