Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Jana Söderberg frukostföreläser på Berghs

image

En fredag i september samlades omkring hundra gäster för att äta en god frukost, mingla och lyssna på den populära föreläsaren Jana Söderberg tala om sin nya bok "Vad jag säger... och vad du hör. Om konsten att mötas".

September 13, 2013

Temat på morgonens föreläsning var, precis som så ofta på Berghs, kommunikation. Den här gången om hur ofta vi faktiskt misslyckas, och hur vi kan göra för att förstå varandra bättre. 

I sin nya bok och under sin föreläsning bjöd Jana Söderberg, återkommande föreläsare inom Berghs skräddarsydda lösningar Berghs Solutions, på enkla metoder och nya sätt att tänka för hur vi ska kunna ta oss igenom sådana situationer. Eller undvika dem. Det handlar framför allt om att kunna identifiera sig med motparten och dennes synpunkter innan man lägger fram sina egna. Att vara ödmjuk inför andras argument, att bekräfta och låta den andre tala till punkt är bland andra viktiga förutsättningar för att kunna mötas.

872

 

Är du och ditt företag intresserade av en skräddarsydd utbildningslösning inom kommunikation, marknadsföring, trendspaning, presentationsteknik eller mycket annat? Varmt välkommen att kontakta Berghs Solutions!