Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Kort paus - snart tillbaka!

n

Nu tar Berghs en kort paus för att redan första veckan i augusti vara tillbaka, taggade till max inför en ny termin av kommunikation, samverkan och spännande kurser. På sensommarmenyn står Stockholm Pride, en inspirationskväll i augusti och två frukostseminarier. Och, förstås, terminsstart för många nya studenter.

Juli 9, 2012

Nu stänger Berghs dörrarna till Sveavägen för några veckor för att hämta krafterna inför en fullspäckad höst med hundratals nya studenter, frukostseminarier, nya och etablerade kurser, och massvis med kommunikation. Den 13 augusti anländer för första gången den nya kull av diplomstudenter som tagit sig igenom det hårda söktrycket och blivit antagna till årets diplomprogram. Men nu går vi händelserna i förväg. Här följer några datum att hålla reda på för dig som gärna vill träffa oss redan under sensommaren.

  • Den 1 och 2 augusti flyttar vi till Tantolunden på Södermalm i Stockholm, där Berghs har en monter på Stockholm Pride. Dit kan du som besökare av Stockholm Pride komma och snacka kommunikation, chilla med ett färskt nummer av Berghs Print eller prata med någo av våra studierådgivare. Berghs finns på plats under onsdagen och torsdagen på festivalen. Välkomna då!
  • Den 14 augusti är det dags för informations- och inspriationskväll inför höstens starter av kvällskurser och distanskurser på Berghs. Välkommen till Sveavägen 34 klockan 18.00 - då får du chans att ställa dina frågor om vilken kurs du egentligen passar för, träffa våra studierådgivare och höra mer om hur det är att läsa på Berghs på kvällstid eller på distans. Kvällen pågår mellan klockan 18.00 och 19.30, är gratis men kräver anmälan.
  • Den 23 augusti kickar vi igång med höstens första frukostseminarium. Ann Westfeldt, kursansvarig för berghs Executivekurs i strategisk projektlending, guidar besökaren genom frågeställningar som hur leder man ett strategiarbete när förutsättningarna är oklara, och hur genomför man projekt som är baserade på otydliga beslut? Strategisk projektledning med Ann Westfelt, den 23 augusti klockan 08.30.
  • Den 28 augusti fortsätter vi med ett frukostseminarium om Integrerad marknads­kommunikation. Allt fler företag och organisationer börjar nu inse att det inte är mer kommunikation, utan smartare kommunikation, som krävs för att komma igenom bruset. Men hur går man från insikt till handling? Ulf Lesley reder ut begreppen.

Det var några av höstens godbitar på Berghs. Utöver detta startar flera av kurserna på dag, kväll, distans och executive redan under sen augusti. Sista anmälningsdag till höstterminens kvällskurser är den 31 augusti - läs mer om kvällskurserna här. Distanskurserna inför hösten har ännu tidigare ansökningsdagar, läs om hela utbudet här och kom in med din anmälan senast den 8 augusti.

Berghs önskar dig en riktigt skön sommar och kan knappt vänta tills vi får träffas i höst igen!