Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Mer än 70 000 kronor till Musikhjälpen

Ibland spricker vi på Berghs nästan av stolthet över det engagemang som bor i våra studenter. De fortsätter att överraska oss med sina idéer och handlingar. Förra veckan överträffade de sig själva när de samlade in över 70 000 kronor till Musikhjälpen 2014.

December 15, 2014

Förra veckan startades tre olika initiativ upp signerade berghsstudenter. Som vi skrivit om i en tidigare artikel auktionerade reklamettorna ut en annons, och delar av grafisk designtvåan auktionerade ut en grafisk profil. Budgivningarna gick sedan varma under hela veckan (du kan läsa artikeln här). Det tredje initiativet kom från en student som gick ut från Berghs i somras, Tonje Halvorsen. Förutom att vara en del av 2014 års studentbyrå gjorde hon en klänning av 100 000 säkerhetsnålar. Förra veckan bestämde hon sig för att auktionera ut klänningen i Musikhjälpen 2014 för att samla in pengar till årets ämne "stoppa spridningen av HIV".

Vi är otroligt stolta över våra studenters stora hjärtan och ser fram emot att följa fortsättningen med våra klasser och vinnarna av deras auktioner. 

1246
Tonje med klänningen "100'000 pieces of me"