Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Moa Stålnacke radiopratar om livet på Berghs och arbetsprover

Torsdagen den 2 februari besöker Berghs-studenten Moa Stålnacke Metropol 93,8 som frukostgäst. Hon kommer att prata om hur det är att gå på Berghs, berätta om sin klass och bjussa på smarta tips för den som funderar på att söka till hösten och kämpar med arbetsproverna i vår.

Januari 1, 2012

Hallå där Moa Stålnacke, imorgon ska du äta frukost med Metropol 93,8. Berätta!

Hallå där! Yes det ska jag, jätteroligt! Nu var det några år sen jag spelade in radio sist (brukade vara med i Ketchup i P3 några gånger i veckan när jag var mindre) så det skall bli kul att komma tillbaka till Radiohuset. Jag kommer vara med som frukostgäst i Metropols morgonprogram mellan 08.00 och 09.00.

Vad kommer ni att prata om?

Jag har ju en oblyg baktanke om att jag skall prata massor om Berghs såklart! Om varför det är världens bästa skola och om min fina klass. Även om arbetsproverna, peppa de som kämpar med dem nu lite extra!

Vad är ditt bästa tips för den som sitter och kämpar med arbetsproverna till Berghs just nu? 

Ha kul! Gå bananer! Fråga din omgivning om din idé - bolla med dem. Eller använd sociala medier att haffa tag i någon på skolan och bolla med oss - det skulle vi älska! Såg att årets tema hade med rymden att göra, hade jag gjort dem i år hade jag nog svängt förbi Cosmonova och kollat på rymdfilm.

Lyssna på Moa Stålnacke, student på Berghs ettåriga diplomutbildning Produktionsledning/operativ projektledning, imorgon på Metropol 93,8 eller direkt på sr.se!

Bilden har Simon Karlsson tagit.