Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Nu blir det ännu lättare att finansiera utlandsstudierna

Är du sugen på att studera kommunikation i Australien eller USA via Berghs Bachelor? Då har vi goda nyheter. Från och med den 1 juni 2015 har du möjlighet att finansiera hela eller stora delar av avgiften med ett utökat merkostnadslån från CSN.

Mars 31, 2015

Om du planerar att läsa Berghs Bachelor med avslutning på Edith Cowan University eller Billy Blue College of Design i Australien kan lånet täcka hela avgiften för utlandsperioden. Hägrar istället Academy of Art University i USA så täcker det utökade lånet en betydligt större del av avgiften än tidigare.

Se mer information och exempel på hur beloppen blir här.

Har du några funderingar? Hör gärna av dig till Berghs utbildningskoordinator för Berghs Bachelor, Catharina Boston Cronholm, för mer information.
Email: catharina@berghs.se
Telefonnummer: 070-217 28 28

Den 10 april bjuder vi in till ett frukostseminarium om alla våra heltidsprogram, på plats finns även våra koordinatorer för att svara på frågor.

Den 14 april håller Berghs Bachelor en informationsträff via Google Hangout. Då får du chansen att prata med programansvarig Marco Ortolani, samt nuvarande Bachelor-studenter som kopplar upp sig från både USA och Australien. Allt du behöver för att delta är ett gmail-konto.