Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Nu börjar höstterminen på Berghs!

berghs preview

Trots att temperaturen fortfarande visar sommarväder har Berghs ställt om sig till höst. Snart anländer studenter och kursdeltagare på löpande band, och däremellan öppnar vi portarna på Sveavägen för infokvällar, frukostseminarium och annat kul. Här hittar du mer information om vad augusti har att erbjuda.

Augusti 12, 2012

Den 14 augusti är det dags för informationskväll på Berghs. Den här gången välkomnar vi dig som är intresserad av att läsa en kvälls- eller distanskurs på Berghs i höst. Våra lärare och duktiga utbildningsrådgivare berättar om vad det innebär att läsa på distans eller kvällstid på Berghs, och presenterar de många alternativen som erbjuds i höst. Några av nyheterna är bland annat Marknads-pr på distans, Planning på distans, Planning på kväll och flera andra spännande kurser. Informationskvällen startar klockan 18.00, pågår ca en och en halv timme och är gratis.

Den 23 augusti inleds en spännande höst på Berghs och det med terminens första frukostseminarium. Strategisk projektledning står på menyn, och som föreläsare hittar vi Ann Westfelt. Läs gärna mer om Ann Westfelt och hur hon tycker att en riktigt vass strategisk projektledare ska vara här..

Frukostseminarie-hösten fortsätter sedan med Integrerad marknads­kommunikation den 28 augusti, tätt följd av Collaboration den 4 september. Collaboration är för övrigt en av de spännande nya kurser som startar på Berghs i höst. Kursen går på dagtid och löper över 6 torsdagar i oktober och november. Läs mer om Collaboration här.

Allra sist vill vi påminna om att det är hög tid att anmäla sig till Berghs distanskurser i höst - läs mer om dem här - eftersom de startar med en gemensam workshop den 25 augusti.

Vi ses väl på Berghs i höst?