Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Portfoliovisning med DDB

ddb

För första gången fick studenterna på Berghs ettåriga utbildning Produktionsledning/Operativ projektledning visa upp sina portfolios för representanter från DDB.

April 7, 2011

Visningen inleddes med en inspirationsföreläsning där DDB presenterade några av de senaste kampanjerna, samt visade upp hur ett typiskt produktionsled ser ut hos dem. Efter föreläsningen arrangerades speed-dejting där studenterna fick 15 minuter var att visa sina portfolios och presentera sig själva.

- Många av studenterna har imponerat på oss och det känns som att det finns ett övergripande tänk hos dem vi träffar, säger Tina Munck, produktionsledare DDB.

2

Cattis Håkansson, Operation Manager på DDB, är den som initierade kontakten med Berghs SoC.

 

- Att ha mappvisning med produktionsledare är helt nytt och det har varit fantastiskt att se hur duktiga och erfarna studenterna är, säger Cattis. DDB har expanderat under de senaste åren och självklart har vi ett rekryteringsperspektiv med oss även idag, avslutar hon.

- Kreativa utbildningar har länge haft portfoliovisningar som en självklar del i utbildningen. Det är först nu som en av de mer strategiska utbildningar går samma väg. Det är precis lika angeläget för en strategisk kreatör som för en kreativ strateg att kunna visa upp sina arbeten", säger Charlotta Rydholm, ämnesansvarig för utbildningen Produktions­ledning /Operativ Projektledning.