Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

PR-student i podd om reklam- och pr-branschen

I veckan är det dags för Henrietta Fromholtz, PR-student på Berghs, att göra poddebut då hon träder in i minipodden Short Stories och får råd och blir intervjuad av Jackie Kothbauer, nätexpert och författare.

Oktober 23, 2013

Under hösten har Story Hotel, i samarbete med en nyexaminerad PR-student, inlett en serie videopoddar som handlar om kommunikation, reklam- och pr-branchen. Gäster från olika delar av kommunikations­branschen delar med sig av sina erfarenheter, åsikter och insikter.

På torsdag den 24 oktober är det dags för releasemingel och premiär för nätexperten Jackie Kothbauers nya bok Nätsmart: få drömjobbet, lyckas som chef och bli en stjärna. Jackie är utnämnd till en av Sveriges 7 främsta experter inom sociala media av branschtidningen DIK. Samma dag blir det premiär för den nya minipodden Short Stories, där Jackie varje vecka klär sig i rollen som ”social media terapeut” och intervjuar och ger råd till inbjudna gäster.

En av årets PR-studenter, Henrietta Fromholtz, blir en av Short Stories första gäster. Hon ser fram emot sitt medverkande:

”Jättekul att jag får chansen att få tips av ett riktigt proffs, det är nog något som de flesta behöver!”

Podden spelas in den 24 oktober på Story Hotel i Stockholm och kommer därefter att finnas tillgänglig via Vimeosidan.

889