Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Prime coachar Berghs-studenter inför årets slututställning

studenbyra gruppbild

Pr-byrån Prime kommer under våren agera handledare till de studenter som ingår i Berghs Studentbyrå. Studentbyrån består av 14 studenter från skolans olika diplomutbildningar och ansvarar för genomförandet av, samt kommunikationen kring, Berghs slututställning som arrangeras mellan 23-26 maj.

Mars 13, 2013

För andra året i rad tar Berghs in externt stöd i arbetet med slututställningen. Förra året handleddes Berghs Studentbyrå av Richard Gustafsson på eventbyrån Fieldwork, men i år utökas samarbetet och fem konsulter från Prime med olika specialiseringar kommer att vägleda, inspirera och agera bollplank åt studenterna längs vägen fram till slututställningen i maj.
- Vi har en lång relation med Berghs men är förstås extra stolta över att ha fått förtroendet att coacha Studentbyrån! Vi gillar särskilt det gränsöverskridande synsättet med fokus på kanaloberoende kreation, och lär oss själva mycket av att jobba med dessa duktiga studenter, säger Sofia Myrevik, marknadschef Prime.

Berghs Studentbyrå arbetar på uppdrag av Berghs marknadsavdelning och är ett examensarbete för de 14 studenterna. I uppdraget ingår att konceptualisera, projektleda samt genomföra slututställningen.

- Det känns grymt kul att få den här typen av stöd från en av världens främsta pr-byråer! Det känns som en kvalitetssäkring. Vår inställning är att det ska bli den bästa slututställningen någonsin, säger Joakim Ohlsson, pressansvarig för Studentbyrån.

Berghs Studentbyrå består av: Gustav Hallén och Anna Werkell (Reklam: Art Director/Copywriter), Linus Lindskoog och Frida Östhem (Marknadskommunikation) Kajsa Jakobsen, Johan Malmberg och Fredrika Frenkiel (Produktionsledning/Operativ projektledning) Johan Lagerwall, Henrik Sundqvist och Erik Hellquist (Grafisk Design); Joakim Ohlsson och Melia Kuljaninovic (Strategisk kommunikation och PR); och Jonas Eltes och Annie Johnson (Interactive Communication).
De fem konsulterna från Prime som kommer att handleda studenterna är: Sofia Myrevik, kundansvarig; Hélène Vinberg, projektledare och planner; Peter Lindgren, kreativ chef, Ebba Hultengren, AD och digital specialist och Robert Aras, projektledare och mediespecialist.