Den här artikeln är inaktuell (eller gammal).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Sista platserna på intensivkurser på Berghs i sommar

sommarkurs.berghs.jpg

Allt fler väljer att, i stället för att läsa kurser som löper över en hel termin, läsa en intensivkurs på Berghs. Här kan du exempelvis lära dig mer om digital kommunikation, strategisk hållbarhets­kommunikation, marknads-PR, att skriva för sociala medier eller vässa dina skills inom projekt- eller produktionsledning. Kursdatum: onsdag 29/6- fredag 1/7. Anmäl dig nu om du vill vara säker på att få en plats!

Skrivet av Berghs School of Communication
Maj 30, 2016

Att skriva för att övertyga – FULLBOKAD men plats på reservlista finns! 
Lär dig metoder och tankesätt som hjälper dig att skriva effektiva texter för olika målgrupper och medier. Du får kunskap i tonalitet och hur man skapar texter som blir lästa.

Bygga varumärke i sociala medier – FULLBOKAD, reservlista full, ny kursstart 7 september. 
Gå från att använda sociala medier som komplement till att nå full potential i ditt varumärkesbyggande. Vi ger dig både strategiska och taktiska kunskaper i ämnet.

Social video – FULLBOKAD men plats på reservlista finns! 
Rörlig media blir både allt vanligare och viktigare. Och experter förutspår att vi förmodligen inte ens sett början av den explosion som väntas. Med den här kursen i ryggen får du ett försprång och lär dig hur du kan jobba med social video för att vara med när det händer.

Effektiv marknads­kommunikation – FULLBOKAD men plats på reservlista finns! 

En väl fungerande kommunikation kan vara det som avgör hur ett företag lyckas, både internt och externt. Därför finns det få saker som är viktigare att satsa på än företagets marknads­kommunikation. Det här är en intensivkurs för dig som är varm i kläderna, men vill göra din kommunikation ännu mer effektiv!

Att skriva för sociala medier FULLBOKAD men plats på reservlista finns! 
Skriv texter som blir virala och skapar relationer. Under kursen får du utveckla din förmåga att producera text och bild som är anpassade för de sociala kanalerna.

Projektledning – FULLBOKAD men plats på reservlista finns! 
Du som är nyfiken på hur det är att arbeta som projektledare, eller som redan gör det men söker lite mer kunskap eller självförtroende, har tre spännande dagar att se fram emot. Här får du grundläggande kunskap en skicklig projektledare behöver för att ta ett uppdrag från genomfört – till framgångsrikt!

Kommunikations­chefens viktigaste verktyg
Oavsett om du vill putsa upp dina befintliga kunskaper eller lägga en ny kunskapsgrund kommer du att lämna den här kursen med nya tankar och möjligheter. Här får du handfasta tips och de viktigaste verktygen som behövs när man arbetar som ledare inom kommunikation.

Digital kommunikation 
Lär känna det digitala medielandskapet från grunden. Kursen ger en inblick i de viktigaste delarna av digital kommunikation och passar dig som vill komma igång.

Leda kreativa möten
Många upplever att de deltar och håller i möten som är otydliga och inte leder någonstans. Här får du med kreativa övningar och metoder lära dig att leda möten som både är meningsfulla och effektiva.

Marknads-PR
PR har blivit en allt viktigare del av marknadsplanen och kan vara ett väldigt effektivt sätt att nå ut – om det görs på rätt sätt. Den här kursen bygger på de kunskaper du redan har och vänder sig till dig som vill börja arbeta mer aktivt och effektivt med Marknads-PR.

Produktionsledning
Gillar du att arbetsleda människor eller har du kanske redan fått prova på vad det innebär att vara produktionsledare? Då kan den här kursen hjälpa dig att skaffa de grundläggande kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna närma dig rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.

Strategisk hållbarhets­kommunikation

Hållbarhet är en nödvändig del av företagets engagemang och kommunikation. För det finns mycket att vinna på att tydligt kommunicera hur företaget tar sitt ansvar. Den här kursen ger dig en mängd verktyg på hur du kan arbeta för att låta både befintliga och potentiella kunder veta att ditt företag faktiskt är ett som bryr sig om omvärlden.