Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Slututställning Bilder Photography 2010

bild

Den tredje kullen fotografer som avslutade Bilder Nordic School of Photography på Berghs visade sina alster från året på Galleri KG52 på Kammakargatan 52 i Stockholm den 22-24 november 2010.

November 12, 2010

Bo Bergström, lärare i delkursen Bildkommunikation, säger:

- Just nu befinner sig avgångsklassen i fotografi i en härlig slutspurt. De sista projekten, uppgifterna, tentorna får studion och klassrummet på femte våningen på Berghs att vibrera av ambition, spänning, nervositet, adrenalin och krut.

- Som ansvarig för delmomentet bildkommunikation ser jag till min stora glädje hur djärvt och proffsigt fotograferna bland annat i samarbetet med studenterna från art direction och grafisk design levererar starkt kommunikativa lösningar.

- Vi har att göra med en särdeles duktig grupp bildkommunikatörer. Det märkte jag och de andra lärarna redan från början men samtliga har blommat ut efterhand på ett fantastiskt sätt. De har hittat sig själva och hittat sig i de sammanhang de har ingått i. Bådar mycket gott för framtida karriärer.

- Och slututställningen blir ett slags klimax som ingen får missa. Nej för sjutton, styr stegen till Galleri KG52 och bli delaktig i en lockande fotografisk utställning! avslutar Bo Bergström.