Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Vi lämnade avsiktligt fria tyglar

preview slututstallning

Nöten som en av grupperna fick i uppdrag att knäcka av Bonnier och Månadens bok var att skapa en bokklubb som de själva skulle vilja vara med i. Idag visas till slut deras hårda arbete vid Berghs stora slututställning och Mårten Berg, uppdragsgivare, fanns på plats för att inspektera montern och berömma studenterna.

Maj 23, 2013

Hej Mårten! Hur har den här våren varit?
Det har varit väldigt spännande och stimulerande. Vi lämnade avsiktigt väldigt fria tyglar till studenterna för att då se åt vilket håll projektet tog vägen. Uppgiften var att skapa en bokklubb som de själva skulle vilja vara med i, och det har de gjort. Det har varit väldigt kul och jag hoppas att vi kan använda det i verkligheten. Vi har redan pratat om hur vi ska göra!

Vilken har varit den största utmaningen under resans gång?
Jag tycker inte det har varit någon särskilt stor utmaning, den har bestått i att komma på idéer men det har inte varit något problem.

Idag får vi se slutresultatet, vad tycker ni, som uppdragsgivare?
Vi är jättenöjda, när vi såg slutpresentationen tyckte vi att den var väldigt, väldigt proffsig. Vid vårt näst sista möte hade vi viss kritik men gruppen har verkligen lyft sig till det sista mötet och nu är vi jättenöjda!