Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Vill du plugga heltid på Berghs i höst? Kom på infokväll i vår!

berghs preview

Grafisk design, Reklam, Marknads­föring, PR... vad vill du jobba med? Under våren har vi haft en rad inspirations- och informationsträffar i olika städer för dig som är nyfiken på att läsa ett längre program på Berghs. På träffarna får du veta mer om våra sex diplomutbildningar och den internationella utbildningen Berghs Bachelor, och kan prata med våra rådgivare om vilken av dem som skulle passa dig bäst. Nästa vecka är det dags för den sista träffen för i år, så passa på!

Mars 4, 2014

kl 18.00-20.00
Berghs
Sveavägen 34, Stockholm

På Berghs olika program blir studenterna experter inom sitt eget område samtidigt som de genom olika samarbetsprojekt och samlästa kurser får insyn i hur alla roller i arbetsgruppen jobbar samt skaffar sig kunskaper i och praktisk erfarenhet av teamwork och gruppdynamik. Det skapar en större förståelse och ger studenterna de verktyg de behöver för att vara startklara på arbetsmarknaden efter utbildningen. Vissa av diplomutbildningarna är 1-åriga och andra 2-åriga, medan Berghs Bachelor innefattar en bastermin på Berghs och 2,5-3 års studier på en av våra partnerskolor utomlands.

Om du redan har viss erfarenhet från kommunikations­branschen och vill utbilda dig på Berghs, men inte har möjlighet att bo i Stockholm, finns från och med i höst ett nytt program som går helt online och som kan läsas när och var du själv vill. Utbildningen är på engelska och ger dig en Berghs-certifiering med antingen en kreativ eller en strategisk inriktning. Här kan du lära dig mer om Berghs Creative Certificate respektive Strategic Certificate.