Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Vinnaren av Berghs Fotomaraton har korats

Efter 17 timmar ute i Stockholms betongjungel satte deltagarna juryn i ett riktigt klurigt arbete. Fem teman skulle tolkas, fota din namnlapp, porträtt av en okänd person, urbant landskap, lördagsnatt samt plattan. Maratonets fem teman skulle fotas i ordningen de presenterades och klockan 05.00 skulle juryn ha materialt. Lycka till, ropade Berghs och iväg for deltagarna.

November 21, 2014

Vinnaren av Berghs Fotomaraton, i samarbete med Stockholm Fotomaraton, är, för skickligt sammanhållande serie på fem teman med genomtänkt känsla och komposition. Ett starkt visuellt uttryck med konsekbent genomförd efterbehandling som för tankarna till filmiskt berättande. En genomgående hög jämn nivå. Grattis Jana Eriksson! Här får ni ta del av Janas fotografier.

1216
1217

1218

1220

1221

 

Just temat "Plattan" var ett tema som juryn, i bedömningen, fastnade lite extra för. De tyckte att det var temat som bjöd på mest variation och lockade till mest innovativt fotograferande. Hedersomnämnda deltagare, Elena Miroshkina, Ingegerd Antonsson, Malin Persson, Ulf Hessner, Victor Bergstedt och Viktor Andersson, bjuder på ett annorlunda synsätt på ett av Stockholms klassiska landmärken. Nedan följer fotografierna i ordning som fotograferna presenterats.

1222

1223

1224

1225

1226

1227