Berghs besöker Oslo!

Berghs är en av världens främsta skolor inom kommunikation och nu fortsätter vi jakten efter framtidens stjärnor inom branschen, är du en av dem? Varm välkommen på inspirationskväll hos den kreativa reklambyrån Anorak torsdagen den 16 mars!

Datum
16 mars 2023
Tid
17:00 – 19:00
Plats
Wergelandsveien 15, 0167 Oslo, Norge
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Drömmer du om en framtid inom marknads­föring, growth, PR, reklam eller design? Då är den här kvällen – och skolan – någonting för dig. 

Under kvällen berättar våra programansvariga om Berghs heltids­utbildningar, hur det är att studera på Berghs, om årets arbetsprover och om möjligheten att läsa intressanta kurser hos oss. 

Vi ses på hos Anorak i Oslo klockan 17.00. Kvällen slutar cirka klockan 19.00.

Adress: Wergelandsveien 15, Oslo

På återseende! 


Berghs School of Communication i Stockholm er en av verdens aller fremste skoler innen kommunikasjon, og nå fortsetter vi jakten på fremtidens stjerner innen bransjen. Er du en av dem?

Hjertelig velkommen på inspirasjonskveld hos reklamebyrået Anorak i Oslo, torsdag 16.mars.

Drømmer du om en fremtid innen markedsføring, growth, PR, reklame eller design? Da er denne kvelden – og skolen – noe for deg.

I løpet av kvelden forteller våre programansvarlige om Berghs heltidsutdanninger, hvordan det er å studere på Berghs, om årets arbeidsprøve, og om muligheten for å studere interessante kurs hos oss.

Vi sees i lokalene til Anorak kl. 17:00. Vi avslutter ca. kl. 19:00.

Adresse: Wergelandsveien 15, 0167 Oslo.

Vi sees!