Berghs Morning Routine - Design Leadership

Vad behöver du som ledare arbeta med för att skapa en stark designkultur inom just ditt företag?

Datum
30 augusti 2018
Tid
08:30 – 09:30
Den här händelsen har redan skett.

I en tid där företag och varumärken trängs för att skapa den mest unika och samtidigt personliga relationen mellan sig och sina kunder kommer frågor som berör design allt oftare att hamna på agendan. I det här frukostseminariet behandlar Christopher McCann och Jens Wedin ämnet Design Leadership och vad det innebär för ditt företag.

Idag är det en hårdare konkurrens bland företag och alla kämpar med att skapa en unik och personlig relation med sin kunder. ​Allt f​ler företag går från produkt till tjänst och upplevelse för att skapa unika konkurrensfördelar. Idag har design och upplevelse blivit en strategisk förmåga som ​inte bara bör, utan ​måste finnas inom företaget för att kunna vara en ledare i sin bransch.

Om föreläsarna
Jens Wedin har arbetat med digitala produkter och tjänster i 18 år. Nu arbetar han som konsult och hjälper företag med ledarskap, coaching och designfrågor. Han lägger sitt fokus på organisation, arbetssätt, kompetens och strategi för att skapa bättre produkter och tjänster som löser kundernas behov.

Christopher Mc Cann har jobbat över 15 år med design av digitala produkter och tjänster som skapar värde för organisationer. Han föredrar att jobba kollaborativt för att dra nytta av den kollektiva intelligensen och kreativiteten. Christopher jobbar idag som Team Lead och UX designer.

Vi bjuder på kaffe och smörgås, välkommen!

Läs mer om kursen Design Leadership

Det här evenemanget har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Om evenemanget blir fullbokat har vi tyvärr ingen väntelista.