Berghs Morning Routine - Digital producer

Berghs Morning Routine - Digital producer

Vill du bli säkrare i de digitala leveranserna? Bli en Digital Producer på 12 veckor!

Datum
22 mars 2018
Tid
08:30 – 09:30
Plats
Berghs School of Communication, Bobergsgatan, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Dagens kommunikation har mer eller mindre blivit helt digital och som produktions- eller projektledare måste man både kunna beställa en mobilapplikation som man håller koll på CMYK-färger och att filmteamet kommer iväg till Sydafrika med rätt utrustning.

Du skall kunna ansvara för att ni får med det digitala i alla produktioner, skapa rätt förutsättningar för teamet, rätt format för rätt plattform och hjälper till att ta strategiska beslut vid webbproduktioner, filminspelningar och onlineannonsering.

Under den här morgonen pratar vi om hur du som produktions- eller projektledare kan lär du dig att arbeta mer integrerat och plattformsoberoende i en ständigt föränderlig värld där det digitala står i fokus.

På scenen ser vi den här morgonen Fredrik Heghammar och Sara Öhman. Fredrik är programansvarig för Berghs Upgrade – Digital Producer och processledningskonsult med bakgrund från bla Google Creative Lab och Another Tomorrow.

Varmt välkommen!

Det här evenemanget har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Om evenemanget blir fullbokat har vi tyvärr ingen väntelista.