Berghs Morning Routine – Leda innovationsprocesser

Den här händelsen har passerats.

23 november 2017

Tid: 08:30 - 09:30
Plats: Sveavägen 34 11193 Norrmalm
Se på karta

Anmälan krävs

Anmäl dig nu

Tips på att leda innovationsprocesser där det interdiciplinära samarbetet står i fokus.

23 november 2017

Den här händelsen har passerats.

Tid: 08:30 - 09:30

Plats: Sveavägen 34 11193 Norrmalm

Se på karta
Anmäl dig nu

Anmälan krävs

Välkommen till en morgon på Berghs där Fredrik Heghammar, facilitator och grundare av Another Tomorrow, delar med sig av sina viktigaste tips på hur man jobbar med att leda innovationsprocesser där det interdiciplinära samarbetet står i fokus.

För att få fart på innovation krävs både att involvera olika perspektiv, att bryta hierarkier, att kunna prototypa snabbt och att använda sig av en process som säkerställer att det inte blir kaos. Och, kanske allra viktigast, att tillåta misstag och våga investera tid för innovation. Det handlar om att testa, testa och testa ännu mer.

Under seminariet pratar Fredrik Heghammar om hur man kan decentralisera innovation inom organisationer genom att jobba med en inkluderande innovationsprocess där det interdiciplinära samarbetet står i fokus.

På Another Tomorrow jobbar Fredrik med att släppa lös innovationskraften hos företag som Swedbank, Fortum, Wieden Kennedy, Sverige Radio för att nämna några. Fredrik är en flitig föreläsare på Berghs och är bland annat kursansvarig för tvådagarskursen Leda Innovationsprocesser, som ger dig kunskap att leda innovationsprocesser av både enkel och komplex karaktär, en oerhört viktig ingrediens för företag som befinner sig i den digitala transformationen.

Välkommen!

Fler event

Infoträff – Berghs Bachlor

26 september

Infoträff – Berghs Bachlor

Är du sugen på en internationell utbildning som ger dig en upplevelse utöver det vanliga? Studenter som går Berghs Bachelor-programmet kombinerar en termin på Berghs i Stockholm med 2-3 år utomlands hos en av våra partnerskolor i London, San Fransisco, Sydney eller Perth.

Läs mer