Berghs Morning Routine - Leda innovationsprocesser

Berghs Morning Routine - leda innovationsprocesser

Tips på att leda innovationsprocesser där det interdiciplinära samarbetet står i fokus.

Datum
23 november 2017
Tid
08:30 – 09:30
Plats
Berghs School of Communication, Bobergsgatan, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Välkommen till en morgon på Berghs där Fredrik Heghammar, facilitator och grundare av Another Tomorrow, delar med sig av sina viktigaste tips på hur man jobbar med att leda innovationsprocesser där det interdiciplinära samarbetet står i fokus.

För att få fart på innovation krävs både att involvera olika perspektiv, att bryta hierarkier, att kunna prototypa snabbt och att använda sig av en process som säkerställer att det inte blir kaos. Och, kanske allra viktigast, att tillåta misstag och våga investera tid för innovation. Det handlar om att testa, testa och testa ännu mer.

Under seminariet pratar Fredrik Heghammar om hur man kan decentralisera innovation inom organisationer genom att jobba med en inkluderande innovationsprocess där det interdiciplinära samarbetet står i fokus.

På Another Tomorrow jobbar Fredrik med att släppa lös innovationskraften hos företag som Swedbank, Fortum, Wieden Kennedy, Sverige Radio för att nämna några. Fredrik är en flitig föreläsare på Berghs och är bland annat kursansvarig för tvådagarskursen Leda Innovationsprocesser, som ger dig kunskap att leda innovationsprocesser av både enkel och komplex karaktär, en oerhört viktig ingrediens för företag som befinner sig i den digitala transformationen.

Välkommen!