Enter Berghs 2020

Är du nyfiken på kommunikation och Berghs heltidsprogram? Då har du kommit helt rätt – lördagen den 1 februari har vi öppet hus!

Datum
1 februari 2020
Tid
10:30 – 14:30
Plats
Sveavägen 34, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Välkommen till en dag på Berghs!

Vi presenterar alla våra heltids­utbildningar, rätar ut dina frågetecken och du får möjlighet att ställa frågor om årets arbetsprover (finns att ladda ner här). Du får även tillfälle att träffa Berghs nuvarande studenter och knyta kontakt med fler som ska söka under våren.

När du går hem kommer du ha bättre koll på vilket program som passar dig bäst och känna dig extremt taggad på att fortsätta med ditt arbetsprov.

10:30 - Berghs öppnar

11:00-11:45 - Vi ses i Aulan där vi berättar om Berghs, går igenom våra olika heltidsprogram, har Q&A med nuvarande studenter och ger lite tips och trix gällande arbetsprovet. Ett matnyttigt pass där du får veta allt som är bra att veta inför ansökningsperioden (och lite till)!

12:00-14:00 - Träffa studenter och den programansvariga för programmet du är intresserad av för att ställa dina frågor. Vi kommer även ha rådgivning och frågestund med våra koordinatorer och du får chans att se dig om i skolan.

14:00 - Berghs stänger

Varmt välkommen!