Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Adam Andersson

Adam.andersson

Gör?

Product Analyst, Viaplay på Nordic Entertainment Group.

Bakgrund

Då jag är uppväxt i en sportfamilj har jag alltid haft en passion för sport. Utöver det har jag alltid haft ett intresse för teknik och kommunikation, något som jag tog vidare efter att jag avslutade min semi professionella hockeykarriär 2014.

För att tillgodose min tävlingsinstinkt började jag studera fristående kurser inom media innan jag hittade programmet Digital Strateg på Berghs School of Communication. Innan min examen rekryterades jag av Berghs för att förbättra deras digitala strategi. Arbetade därefter flera år som Senior Data Analyst på Conversionista!

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av hängivenhet, av att se folk göra vissa saker om och om igen till perfektion skapas. Med andra ord att se folk som är absolut bäst på det de gör, älskar sånt!

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Jag är fortfarande väldigt fäst vid hockey och går gärna på matcher när jag hinner. I övrigt mycket träning, både för att hålla i gång, men också för att testa lite nya idrotter.

Berätta om ett roligt minne från Berghs!

Det bästa, starkaste minnet från Berghs kommer helt klart från min egen skoltid. Första dagen på skolan där jag kände att jag äntligen hittat rätt med min utbildning.

Har du fått något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Jag är nog inte så mycket för karriärtips. Jag tycker att det är viktigare att göra saker som man tycker är roligt. Jag har säkert fått flera tips på vägen, men inget som jag lagt på minnet.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Den positiva energi man får som föreläsare av att se deltagarna/studenterna lära sig nya saker.

Dold talang?

Jag kan rabbla USAs alla 50 delstater. En kunskap som sällan används, och därmed oftast förblir dold.

Adam.AnderssonAdam Andersson

Var tidigare kursansvarig på Berghs.