Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Annelie Näs

Gör?

Driver bolaget Naes & Friends som hjälper bolag skapa minnesvärda digitala kundupplevelser genom insikter från data.

Bakgrund

Jag har jobbat med digital utveckling; både av sajter, system och strategier sedan jag lämnade universitetet, trots att jag är utbildad ekonom. Jag har drivit 5 bolag, bott 3 tre länder och lanserat 15 sajter. Man kan väl sammanfatta det som att jag har myror i brallan!

Vad inspireras du av?

Utmaningar och människor. Utmaningar för att de får mig att glömma allt annat för en stund. Jag blir helt uppslukad av att lösa ett problem eller anta en utmaning. Människor, för att de hela tiden gör att man inser att världen är mycket större och mer komplex än man trodde innan man började lyssna på dem.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Jag håller just nu på att genomföra en svensk klassiker,  3/4 avklarade och Vasaloppet väntar.

Har du någon förebild?

Günther Mårder, VD för företagarna. Han har byggt ett personligt varumärke på ett sätt som få andra gjort i svenskt näringsliv.

Berätta om ett roligt minne från Berghs!

Mitt bästa minne är helt klart från min första kursomgång. Vi hade kommit lite drygt halvvägs in i kursen när en av eleverna kom fram efter en lektion och berättade att hon fått praktik inom webbanalys och konvertering. Eftersom hon tidigare jobbat i en annan bransch och praktik inte är inkluderat i kursen blev man ju riktigt glad och stolt, vilket driv.

Har du fått något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Välj aldrig jobb, välj chef (eller uppdragsgivare), det rådet fick jag innan jag påbörjade min karriär och det är helt klart det bästa råd jag fått. Ett jobb, eller en roll, kan se bra ut på papper med det är människorna du jobbar med som gör skillnaden. En bra chef kommer se till att du både utvecklas och levererar i din roll.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Målet med mina kurser, oavsett ämne, är alltid att deltagarna ska gå därifrån med massor av ny kunskap och energi. Många inser dock inte att även jag går därifrån lika inspirerad; dels från att ha uppdaterat mina egna kunskaper, men också från en grupp av otroligt kompetenta människor som ger lika mycket tillbaka.

Dold talang?

Jag är bättre än de flesta på att dansa bugg!

 

annelie-nasAnnelie Näs

Föreläser regelbundet på Berghs, men är inte kursansvarig för närvarande.