Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Calle Peyron

Gör

Varumärkesstrateg och verksamhetsutvecklare på Mind Your Brand.

Bakgrund

Har alltid gillat kommunikation och marknads­föring i alla former. Under studenttiden producerade jag ungdomsprogram på lokalradion och sålde försäkringar på kvällarna. Sen fick jag möjligheten att under tio år marknadsföra Bregott på Arla. Otroligt kul och lärorikt. Bodde på Nya Zeeland några år där jag renoverade hus. De senaste 15 åren har jag jobbat som konsult med att utveckla varumärket Sverige, Ericsson, NK, LRF och Zeta olivoljor för att nämna några.

Vad inspireras du av?

Samtal med engagerade insiktsfulla och ödmjuka människor.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Jag är barnsligt förtjust i den senaste multimediatekniken och alla fantastiska saker du kan skapa med en schysst kamera, en mikrofon och ett bra redigeringsprogram.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Att se kursdeltagarna utveckla sin kommunikativa förmåga, bli trygga i sin roll och utvecklas som yrkespersoner.

Har du någon förebild?

Professor Johan Rockström, vår enda internationella rockstjärna inom hållbarhet. Anna Stenberg, Women Executive Search för att hon är smart och gör skillnad. Eva Hamilton, fd Vd SVT för att hon alltid är sig själv och får shit done.

Berätta om ett roligt minne från Berghs!

Det hände häromdagen. I trapphuset luktade det avlopp och stanken var obeskrivlig. I receptionen frågade jag Yonna om hon kontaktat fastighetsvärden för åtgärd. Yes! svarade hon. "För jag kan ju inte stå här i repan och säga ”Välkommen till Bajs School of Communication…”

Har du fått något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Ett tips som jag fick av anonym lärarkollega: ”Sluta sukta efter guldägg! Det gör dig självisk, felfokuserad och till en attention-junkie. Om du ändå får ett, var ödmjuk och tacka ditt team och din disciplin för din framgång!”

Vad vet vi inte om dig?

Att jag drev en dansbana en sommar i tjugo-årsåldern. Det gick sådär.

Calle.Peyron.BerghsCalle Peyron

Är för närvarande inte kursansvarig, men föreläser regelbundet på Berghs.