Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Cecilia Steenberg Forsberg

Gör:

Inhousechef på Tele2.

Bakgrund:

Jag har en lång erfarenhet från kundsidan i roller såsom Trade manager, Event manager och MarCom manager, men de senaste 15 åren har jag jobbat i Projektledar- och Byråledarroller samt hunnit med att vara helt egen som konsult i några roliga år. Innan Tele2 var jag Client Director för nordiska kunder på reklambyrån McCann. Under åren har jag även löpande utvecklat mig genom fristående kurser. Jag har därför hunnit med att gå utbildningar på både Hyper Island, IHM, UGL ledarskap och just Berghs! Värdet av dessa utbildningar ur både kunskaps- och inspirationskraft är otroligt högt och har spelat stor roll i min karriär och egna utveckling.

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av människor, vi är som små vandrande fenomen var och en av oss!

Har du någon hobby?

Liksom många andra i medelåldern har jag relativt nyligen funnit löpningen som en bra företeelse för hälsan och huvudet. Jag är otroligt accepterande för att jag inte behöver prestera eller tävla mot ens mig själv, utan tar mig framåt i skön takt. Jag har sprungit några halv-marathons och siktar nu på mitt första marathon. Det går rätt så sakta - men även en sköldpadda rör sig ju framåt och det är ju huvudsaken, som man säger.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Jag går själv kurser som sagt och älskar att få utveckla mig, men jag får också ut en enorm tillfredsställelse av när människor hjälper varandra. Jag är mentor för många personer i näringslivet och har i egen regi hållit just Projektledarutbildningar för företag tidigare. Att få dela med mig av min erfarenhet och kunskap med andra är riktigt roligt. Berghs är Sveriges främsta kommunikationsskola, att få arbeta här och träffa dessa motiverade elever och tillsammans utvecklas är ett privilegium!

Vad vet vi inte om dig?

Jag gör nästan vad som helst för dillchips.

 

Cecilia Steenberg Forsberg.berghsCecilia Steenberg Forsberg

Inte längre kursansvarig, men föreläser regelbundet på Berghs.