Kursansvariga

Christian Sturk

Gör?

Performance specialist på tillväxtbyrån Maia

Bakgrund

Jag är en glad och positiv person som är uppvuxen i Haninge kommun, söder om Stockholm. Har tidigare utbildat mig inom digital marknadsföring; fick en stark förkärlek till data, strategisk annonsering och målstyrning. Att generera insikter och förbättringspotential baserat på datadriven marknadsföring är helt enkelt något som genomsyrar mitt dagliga arbete.

Vad inspireras du av?

Människor som har ett inre lugn och trygghet i sig själv. Det kan vara när de kastas in i olika scenarion som är helt främmande för dem. Eller så kan det också handla om olika typer av obekväma och oväntade situationer som hanteras på ett mycket professionellt, känslostyrt och objektivt sätt.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Mycket av min vakna tid går till att titta på all typ av sport och mästerskap. Framför allt när vintersporten annalkas och skidskytte-säsongen startar. När det är sommar släpper jag gärna den digitala världen och är några veckor i fjällen för att koppla av.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Att undervisa människor som brinner för digital marknadsföring och där jag kan dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper. Jag älskar kunskapsutbyten i alla dess former och finner en glädje i att se andra utvecklas. Men framför allt att Berghs är en världsledande skola inom utbildning och kompetensutveckling

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Det viktiga är inte att du kan allt på papper. Utan att du visar en stark drivkraft och viljan att hela tiden utvecklas i din yrkesroll är en väldigt attraktiv egenskap att ha. Dessutom att du hela tiden eftersträvar att ge 100% i det du gör. Oavsett om det är en liten betydelselös arbetsuppgift på 30 minuter eller ett viktigt projekt som pågår under tre månader.

Vad vet vi inte om dig?

Jag är en text-tv älskare och speciellt förtjust i deras app som finns att ladda ner på App store och Google Play (vilket du såklart borde göra).

Dold talang?

Jag är riktigt vass att ha i sitt lag när det kommer till musik-quiz inom rock, synt och 80-tals musik.

Christian Sturk

Ansvarig för kursen SEO och SEM på Berghs.