Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Erik Hagelin

Gör?

Driver Familjen Hagelin Kommunikation.

Bakgrund

Började arbeta med kommunikation under IT-bubblans glada dagar 1998 som självlärd webbdesigner. Gjorde en smått bisarr resa från en punkig replokal i Stockholms norra förorter till Arlandas businesslounge - bokstavligt talat över en natt. Gick ut Berghs Diplomutbildning Mediadesign 2004 och har både före och efter utbildningen arbetat med kommunikation i alla tänkbara och otänkbara former.

Vad inspireras du av?

Efter snart tjugo år i branschen gillar jag fortfarande att lösa kommunikativa problem av olika slag. Den magi som uppstår när det omöjliga plötsligt blir möjligt är och förblir min stora inspirationskälla. Det är en helt plattformsoberoende och tidsbeständig form av lycka.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Mitt viktigaste företagsmål är - och kommer alltid att vara - att spendera mer tid med familjen än på jobbet. Och att till och med hinna med ett fiskepass då och då.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Jag inspireras av att se blivande kommunikatörers hjärnor lösa problem på sätt jag aldrig kunnat komma på själv. Studenterna har ett synsätt och en otyglad kreativ glädje som i många fall ger väldigt intressanta och unika lösningar bortom branschens konsensus.

 

erik-hagelin-berghsErik Hagelin

Är för närvarande inte kursansvarig, men föreläser regelbundet på Berghs.