Kursansvariga

Gabriella Stigen

Gabriella Stigen

Gör?

Senior managmentkonsult på Forefront Consulting

Bakgrund:

Strategisk affärsutvecklare, agil projektledare och digital marknadsförare som till vardags är managementkonsult på Forefront Consulting. Marknadsekonom från Handels i Göteborg som arbetat i både stora bolag, som SJ, och många små start ups och scale ups, t.ex. TradeDoubler och Hedda Care. Erfarenhet från roller som marknadschef, head of growth, produktchef, e-handelsansvarig, affärsutvecklare och management konsult mm.

Passion för att arbeta med förändringsresor, digitalisering, möjliggöra teknikskiften genom människor och att alltid ha kunden i fokus. "Det har aldrig gått så fort som det gör nu och samtidigt kommer det aldrig att gå så här långsamt igen - så nu kör vi!"

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av ny teknik som kan ge positiva kundvärden och stora affärsvärden. Jag beundrar personer som är modiga i sitt ledarskap och vågar utmana konventionerna för företagande. Jag förundras över individers ständiga drivkraft i att skapa magi genom att samarbeta och innovera tillsammans, för både små och stora ständiga förbättringar.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Privat är jag lika nyfiken och utforskande som yrkesässigt. Jag spelar glatt alla typer av racketsporter, badar i isvaker och fiskar gärna hummer. Sedan älskar jag västkusten och havet och tar mig allra helst fram med båt.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Berghs har en unik miljö och kultur som innebär ständigt lärande - åt båda håll. Det inspirerar mig lika mycket att lära ut och att berätta om mina erfarenheter, som att få lärorika inspel från studenter och att få höra deras intressanta frågor.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Reskilling och upskilling har aldrig varit så viktigt som det är nu. Det gäller för alla åldrar och alla inriktningar. Jag är nyfiken av naturen och tycker om att utmana mig själv i kombination med att lära nytt samt att få nya inspirerande kontakter. Allt detta får jag på Berghs, samtidigt som jag får chans att bidra till studenternas utveckling utifrån de lärdomar som jag gjort genom åren.

Har du någon förebild? Någon person du inspireras av?

Steve Jobs för hans innovationsförmåga. Greta Thunberg för sitt mod. Barack Obama för sitt ledarskap.  

Berätta om ett roligt minne från Berghs!

Samarbetet med eleverna som jag har fått förmånen att ha med i case-uppgifter genom åren är alltid roliga och de kommer alltid med fantastiska och kreativa idéer.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Ditt nätverk idag kommer att bli din språngbräda i framtiden.

Vad vet vi inte om dig?

Ursprungligen kommer jag från Borås, men bor idag på Lidingö med min familj.

Dold talang?

Jag kan skala räkor med en hand…

Gabriella Stigen

Gabriella Stigen

Kursansvarig för distanskursen Growth Marketing på Berghs.