Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Helena Björklund

Helena.Björklund

Gör?

Rådgivare förtjänad synlighet/PR på Gullers Grupp

Bakgrund

Jag har min bakgrund inom PR med en examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Linneuniversitetet, en utbildning från IHM Business School och från Berghs. Med 12 år av olika byråer och kommunikationsroller i bagaget har jag framförallt fokuserat på att driva förändring med hjälp av synlighet som redskap.

Vad inspireras du av?

Allt möjligt, men kanske framförallt det som sker omkring mig. Att uppleva saker, att jobba med intressanta samhällsfrågor och att se spännande tendenser omkring mig.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Jag försöker uppleva så mycket som möjligt och vara ute. Men allt som oftast tillbringas fritiden med att slussa omkring mina barn på olika utflykter eller loppisar.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Samtidigt som jag är där för att dela med mig att mina erfarenheter och kunskaper, får jag ta del av massor av spännande perspektiv från alla studenter. Det är en superstimulerande miljö med ett lärande som ger till alla involverade. Genom att bli kursansvarig för jag dessutom chansen att dyka djupare i ämnet, och få följa med studenterna under deras resa.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Håll kontakten med vettiga personer och var inte rädd för att sträcka ut handen! Om du har en idé – pitcha den!

Helena Björklund

Tidigare ansvarig för kursen Growth Marketing på Berghs