Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Isabel Shestopal

Gör?

Digital Projektledare och Facilitator på Gullers Grupp.

Bakgrund

Glad och driven norska med mångkulturell bakgrund, som av en ren slump hamnade i Stockholm. Jag är utbildad Art Director och har jobbat länge i mediebranschen på en tidningsredaktion, innan jag vidareutbildade mig på Hyper Island. Därefter identifierade jag nya mål och kunskapsområden för att fokusera på projektledning; först i New York, sen på PwC i Stockholm. Idag jobbar jag på Gullers Grupp. Mina expertområden omfattar Digital / Business Transformation, vilket jag är ett område som jag handleder och utformar kurser i vid olika skolor.

Vad inspireras du av?

Som konsult har jag lyxen av att hela tiden lära mig nya saker – med varje utmaning kommer ny kunskap. Det är inspirerande! Jag försöker vara så nyfiken som möjlig, för nyfikenhet föder intresse, som i sin tur föder ännu mer nyfikenhet. ”If you want to be interesting, be interested” (Dale Carnegie).

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Träna, hänga med vänner och äta god mat. Helst hemma, på Racamaca eller Barbro med ett glas rött. Annars så är jag med i en bokklubb, som vi alla vet är en ursäkt för att hänga med kompisar. Och på ett seriösare plan tycker jag det är väldigt kul att förmedla min kunskap, och använder mycket av fritiden på att skapa workshops och föreläsningar.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Det bästa med att föreläsa på Berghs är att få dela min kunskap, för att senare reflektera och diskutera ämnen med andra. Det ger mig energi och glädje att vara med på andras utvecklingsresa. Då lär vi oss tillsammans!

Isabel.ShestopalIsabel Shestopal

Var tidigare kursansvarig för distanskursen Growth Marketing