Kursansvariga

Jimmy Larsson

Jimmy.Larsson

Gör?

Partner & Business Design Director på Gullers Grupp.

Bakgrund

Född och uppvuxen i Kalix, vilket sedan ledde mig till att studera en kandidatexamen vid LTU i Luleå. Efter tiden uppe i norr har jag varit bosatt i Stockholm där jag parallellt med jobb tagit masterexamen inom digital management, marknad- och varumärkeskommunikation. Samtliga utbildningar med fokus på innovation. Min drivkraft har alltid varit att med hjälp av ett utifrånperspektiv binda samman affär, teknik och designmetodik, vilket också lett till att jag haft äran att bli utsedd av The Holmes Report och Shortcut till en av Europas (EMEA) och Sveriges mest lovande innovatörer. Idag är jag partner på Gullers Grupp och ansvarig över det erbjudande som går under Transformation.

Vad inspireras du av?

Djup kunskap i ett område och en förmåga att presentera det på ett intressant sätt. Kort sagt; fängslande berättelser med levd erfarenhet.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Min dotter, fru, vänner och träning tar upp all tid som inte läggs på jobb. Håller själv i träningsklasser utomhus (alla väder), tränar Crossfit och går till gymmet någon gång i veckan. Målet är att även i framtiden hålla samma tempo som min nu 2-åriga dotter.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Jag har själv studerat både Digital management och Copywriting på Berghs vilket öppnat ögonen för nya perspektiv och andra sätt att tänka för mig. Är övertygad om att alla vi som arbetar med kreativitet, upplevelser och transformation och sitter i någon form av ledande roll har ett ansvar att ge tillbaka till de personer som idag vill utforska nya områden och få nya perspektiv. Då finns det ingen bättre plats än Berghs för att ge tillbaka till framtidens tänkare och skapare.

Har du någon förebild?

Gloria Jean Watkins, mer känd som bell hooks, är den person som öppnat upp flest nya perspektiv för mig personligen. I hennes bok Ain’t I a woman? Där hon breddar förståelsen för förtryck, i hennes bok All about Love. New Visions där hon vrider och vänder på kärlek som begrepp och verktyg samt hennes val att stava hela sitt namn med gemener då hon vill dra uppmärksamhet till sina verk, inte till namnet.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Det handlar inte om din titel, den handlar om din kunskap.

Jimmy.LarssonJimmy Larsson

Ansvarig för kursen Business Design på Berghs.