Kursansvariga

Malin Anhede

Malin.Anhede


Gör:

Director Strategic Services, Partner på BAS. Arbetar med strategisk utveckling och upplevelser av varumärken och platser.

Bakgrund:

Uppvuxen i de djupa skogarna i Bergslagen, men bosatt i Stockholm. Arbetat med kopplingen mellan affärs- och varumärkesstrategi samt hur de realiseras i mötet med människor med hjälp av olika designverktyg i över 20 år. I alla typer av branscher och målgrupper. De senaste åren har jag använt dessa verktyg även för att skapa plats. Har erfarenhet från både design- och managementbyråer, som marknadschef och som undervisare. Jag är även utbildad inom cirkulär ekonomi och design.

Vad inspireras du av?

Människor med stora hjärtan och öppna sinnen. Idéer och bra frågor triggar min egen inspiration. Men också konst och naturen.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Umgås med min familj, myser, läser. Älskar matupplevelser tillsammans med familj och vänner i alla former. Hemma, i skogen och på restaurang. Tränar en hel del för att få bättre balans i vardagen. Allt från löpning, styrketräning, squash och yoga. Plockar kantareller! Älskar skidåkning där myset i underställ är lika viktigt som själva skidåkningen. Nu vill jag arbeta in meditation som ett stående inslag.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Jag tycker om undervisning som upplevelse - både att dela kunskap, men också den gemensamma utvecklingen som sker i grupper där alla delar sina erfarenheter och reflektioner. Utveckling av plats är ett komplext och intressant ämne som är relevant för många olika yrkesroller. Det gör det extra roligt.

Har du någon förebild?

Många, jag tror att jag kan lära mig något av alla människor jag möter.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Engagera dig i något du tycker om, något som ger dig energi och du finner meningsfullt. Vårda din nyfikenhet ömt. Våga testa nya saker, nya arbetssätt. Oavsett hur det går så lär du dig massor.

Malin.Anhede

Malin Anhede

Kursansvarig för Skapa levande stadskärnor på Berghs.