Kursansvariga

Malin Sivander

Malin.Sivander

Gör?

Business Area Manager på Ingager som är ledande inom marknads­föring på Facebookplattformen.

Bakgrund

Före detta Sverigemästare i pardans som nu är med och driver en av världens främsta Facebookbyråer framåt. Har pluggat marknads­föring och medie- och kommunikationsvetenskap på Stockholms Universitet och i Barcelona. Började jobba på Ingager 2015 och har varit med på en häftig resa där vi bland annat har tredubblat antalet anställda och nu jobbar globalt med världsledande varumärken. Jag sitter i ledningsgruppen och driver den avdelning som fokuserar på branding och innehåll. Bland annat jobbar jag med framtagning av strategier, implementering och annonsering, samt att coacha och stötta våra specialister.

Vad inspireras du av?

Snötäckta berg, vackra storstadsfasader och människor som är genuint positiva oavsett situation.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Mitt bredaste leende ser du när jag står på ett par skidor. Varvar storstadsresor med naturupplevelser - det bästa av två världar! Gillar också att äta god mat, dansa och yoga.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Jag brinner för att sprida kunskap (stackars mina småsyskon som jag lekt skola med under alla barndomsår). Jag har många duktiga kollegor som utbildat sig på Berghs och har därigenom blivit imponerad av skolan och pedagogiken. Jag har bred erfarenhet i att jobba strategiskt med både varumärkesbyggande- och försäljningsdrivande marknads­föring för stora globala varumärken. Det känns kul att få dela med mig av det och att få vara en del av Berghs kursledarstab.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Man kommer långt med rätt attityd. Det kan låta banalt men en problemlösande attityd kommer alltid vinna framför en problemsökande.

Vad vet vi inte om dig?

Jag är en riktig tekonnässör och beställer mitt te från en importör i England. Så jag dricker med andra ord en hel del te.

Malin.SivanderMalin Sivander

Ansvarig för kursen Marknads­föring på Facebook & Instagram