Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Marie Alani

Gör?

Jag är Programansvarig på Berghs internationella program Berghs Bachelor där jag även är kursansvarig för Strategic Communication. Är också en av de kursansvariga för kursen Berghs Intro.

Bakgrund?

Jag har en bakgrund från olika länder och har själv pluggat internationell kommunikation. Jag har arbetat på PR byrå och drivit eget i många år. Jag har även drivit bolag som hjälpt företag att stärka sina varumärken genom sin företagskultur. Jag har skrivit en bok, krönikor och varit programledare för en podcast på samma ämne.

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av nördar inom alla möjliga områden, folk som brinner för sin lilla grej och maxar det. Jag har ett stort intresse för psykologi, böcker och litteratur, och tycker ny teknik och hur den påverkar kommunikation är mycket spännande.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Jag läser mycket, både böcker och artiklar, går gärna på utställningar och andra kulturella evenemang. Resor och möten med andra kulturer är också något jag värderar högt.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Jag tycker att kommunikation är riktigt spännande. Att ha förmånen att följa kursdeltagare upptäckter inom området och deras utveckling är fantastiskt roligt och spännande.

Dold talang?

Jag kan dansa magdans, är utbildad barnyogainstruktör och kan onödigt mycket om näringslära.

Marie Alani

Ansvarig för kursen Berghs Intro