Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Mattias Ström

Gör?

Frilansar!

Bakgrund

Tidigare partner på Prime, med erfarenhet från uppdrag för bland andra Electrolux, SCA, Facebook och Fotografiska museet. Halkade in i kommunikations­branschen efter en snårig bakgrund som fotbollsmålvakt, musiker, personal shopper och språkvetare.

Vad inspireras du av?

Modiga och kloka personer. Och att se och höra nya saker – nyheter, filmer, case, utställningar, serier mm.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Spelar piano i Sthlm Bossanova Quartet som spelar brasiliansk musik på olika restauranger, klubbar och hotell i Stockholm.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Både min mamma och pappa har varit lärare i sina yrkesliv och jag kunde inte motstå frestelsen att ställa mig i deras skor och testa på att undervisa. Det visade sig vara hur kul som helst!

Har du någon förebild?

Min tidigare kollega från Prime & United Minds, Markus Larsson. Han kan använda båda hjärnhalvorna samtidigt och är lika smart som han är snäll. Analytisk, kreativ och stort hjärta.

Berätta om ett roligt minne från Berghs!

Det blir alltid kul när vi kör skarpa övningar och deltagare börjar testa att koppla modeller och case från kursen till sig själv och sin egen jobbtillvaro.

Har du fått något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Jag har haft tur och fått jobba med många kloka människor som har kommit med bra tips, men det bästa är nog att inte ta jobbet på för stort allvar.

 

Mattias.Ström.BerghsMattias Ström

Är för närvarande inte kursansvarig, men föreläser regelbundet på Berghs.