Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Peter Ödling

Gör

Digital Management Consultant på Gullers Grupp.

Bakgrund

Kommunikatör från födseln. Utbildad vid IHR och Umeå Universitet och har jobbat på köpar-, byrå- och konsultsidan. Var tidigt intresserad av digitala medier och började med internet 1994. Sen har det bara fortsatt!

Vad inspireras du av?

Knepiga och komplexa frågeställningar. Och människor med ett glatt sinnelag och starka idéer.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Bor på Sandhamn, en ö längst ut i Stockholms skärgård. Åker båt, vandrar omkring, fotograferar och engagerar mig i arbetet för en levande skärgård. Bloggar, twittrar, instagrammar och youtubar för att locka fler internationella besökare till ön och för att samtidigt hänga med i den digitala kommunikationens utveckling.

Inspireras av:

Läser gärna Seth Godin och Greg Satell, båda har ett sällsynt djup och bredd i sin kunskap kring strategi, marknads­föring och kommunikation.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Skaffa dig ett digitalt självförtroende så du hänger med på samhällets snabba förändringsresa. Och utsätt dig för ständig förändring så att du fortsätter att utvecklas!

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Är en obotlig teknikoptimist och vill att andra ska bli det också. Då blir det viktigt att kunna sätta samman kurser så att kursdeltagarna får lära sig rätt saker i rätt ordning.

Vad vet inte om dig?

Att jag har skrivit en bok om norrländsk dokumentärfotografi. Finns kanske kvar något exemplar på något antikvariat.

 

peter-odling-berghsPeter Ödling