Kursansvariga

Rasmus Tsardakas Renhuldt

Rasmus Tsardakas Renhuldt

Gör?

Copywriter på BBDO Nordics

Bakgrund:

Min reklamkarriär började 2016 efter två lärorika och skitroliga år på Berghs Art Director/Copywriter-program. Har sedan dess arbetat på kreativa byråerna Acne och B-reel för att till sist landa på BBDO Nordics där jag är idag.

Vad inspireras du av?

Vardagsinspirationen består i dagsläget främst av memes och serietecknaren Asher Perlmans samtliga verk. Helgdagsinspirationen är snarare konserter, frågesporter och att vara försiktigt intresserad av techtrender som män på LinkedIn älskar att killgissa kring.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Älskar squash! Racketsporten alltså, inte grönsaken. Eller, jag gillar grönsaken också förstås. God att grilla och steka. Racketsporten gör sig bäst spelad.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Jag har alltid haft ett behov att berätta historier och trivs att driva samtal framåt. Så att samla människor med ett nyfiket mindset och gemensamma intressen passar mig som pennan i copyhanden. Dessutom: att lära är att lära sig. Och vem älskar inte att lära sig nytt?

Har du någon förebild?

Som mitt ena efternamn antyder så är jag av grekiskt blod. Stolt folk som vi är innebär det att samtliga greker med någon som helst typ av framgång är en automatisk förebild. Så listan kan göras lång. NBA-proffset Giannis Antetokounmpo, tennisspelarna Maria Sakkari, Stefanos Tsitsipas och Nick Kyrgios, George Michael (cyprioter räknas), Jennifer Aniston, Grekaazo, Zach Galifianakis, Tina Fey, Jackie Onassis (ingifta greker räknas också), Sokrates och Zeus är några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta fler.

Rasmus Tsardakas Renhuldt

Ansvarig för kursen AI för copywriters.