Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Roshanak Fatahian

Gör?

Head of Digital Operations och Diversity & Inclusions Director DDB samt grundare av nätverket All of us.

Bakgrund:

Ekonom i grunden och fick för mig i tre hela år att jobba med redovisning, flyttade en sväng till Australien för att se ifall ekonomi var roligare där. Sen kom jag på att det är kommunikation och varumärken jag vill jobba med, så det fick bli Berghs för 10 år sedan. Har sedan dess jobbat på olika byråer och bl.a. jobbat med Försvarsmakten, Willys och Klarna. Varit på Alchemy som Business Director, på Making Waves som Client Director och Business Director på Volontaire.

Vad inspireras du av?

Inspireras mest av saker som inte är relaterat till jobbet eller branschen, tror att man kommer längre framåt om man blickar utåt. Den största inspirationen kommer från perspektiv på hur man upplever olika saker, det i sig leder till att lösningar på problem görs på olika sätt. Och om inspirationen personifieras så är det definitivt mina föräldrar som med sina perspektiv visar hur man kämpar, har driv och framförallt hittar glädje och lust i allt.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Jag spenderar extremt mycket tid med TV serier och ansiktsmasker, det är en ren njutning! Men förutom det umgås jag med de människor jag älskar. Jag har ett brett och spritt socialt nätverk med släkt och vänner runt hela världen så tiden går mest till det.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

Jag älskar att coacha och driva människor framåt. Och det ska bli otroligt kul att se förändringen hos deltagarna i kursen och hur de under kursen, reflekterar, lär sig nytt och till slut förändrar. Det ger mig så otroligt mycket glädje och energi.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Gör alltid det du själv brinner för och tycker är kul, oavsett konventionella karriärvägar och råd. När man brinner för något så syns det åt alla håll och det är då det går framåt.

Dold talang?

Kommer ihåg födelsedagar nästan bättre än Facebook.

Roshanak.FatahianRoshanak Fatahian

Ansvarig för kursen Inkluderande kommunikation på Berghs.